Den Haag CS: alles beweegt, niets staat stil

Bij ieder (twee keer dagelijks) bezoek aan Den Haag Centraal is er wel weer iets veranderd. Waar je vroeger de enorme lange perrons af moest lopen op zoek naar een beetje zonlicht, word je nu verrast door enorme gapende gaten midden in het station.

Overal grote hekken, gespoten aanwijzingen op de grond, houten vlonders en standaard paden die niet meer bestaan. Boven op het busplatform ziet het er allemaal wat raar uit. Eerst al met die hoge trappen naar boven, om vervolgens een fractie van de busperrons terug te vinden die er vroeger altijd waren.

IMAG0244

IMAG0245

In de ochtend blijft het spannend de meest snelle looproute te vinden tussen het tramperron van lijn 9 richting Vrederust en treinperron 9 waar mijn trein richting Leiden vertrekt. Hopelijk zal dit alleen maar verbeteren, straks wanneer het nieuwe DHCentraal er is!