Avond Magie in Theater De Appel

Goed verjaardagskado-idee van mijn ouders: in plaats van wat geld om bijvoorbeeld in Parijs uit te geven, hebben ze me uitgenodigd om met hen mee te gaan naar de marathonvoorstelling Casanova van Toneelgroep de Appel.

Ik had al wat gehoord, mooie foto’s gezien, stukjes video van de repetities: dit kon alleen maar weer een geweldige Appelvoorstelling worden!

Afegelopen vrijdag was het zover.

Casanova - Grote Zaal, De AppelAfgesproken om in dezelfde tramlijn 1 te zitten, gingen we zo rond half vijf op stap richting Scheveningen. Aangekomen bij De Appel, kaartjes gescheurd, muntjes gekocht, biertjes gehaald: we waren er helemaal klaar voor. De grote zaal was voor deze voorstelling weer eens helemaal verbouwd, deze keer met een enorm grote waterbak met houten plankieren en drijvende pontons (net als ooit bij een van mijn eerste Appelvoorstellingen Trilogie van het zomerverblijf).

Meteen vanaf het eerste moment word je gegrepen door het spel, de muziek, maar vooral ook door het gebruik van dit schitterende decor en de daarbij behorende enscenering. Mooie teksten, heerlijke bewegingen en vooral heel veel verassingen: wat een magie!

Koop je kaartje en ga het zien, dit heerlijke toneelstuk. (Let op: het is inclusief diner en desert, wederom enorm lekker door cateraar kok voor de deur)

Meer foto’s van Casanova van Toneelgroep de Appel: http://www.flickr.com/photos/toneelgroepdeappel/sets/72157638439426785/